dinsdag 24 september 2013

Mobiele website maken is van belang

Een website maken voor je mobiel gaat tegenwoordig steeds makkelijker, veel bedrijven zorgen er bij het maken van een website namelijk meteen voor de goede optimalisatie. Ik persoonlijk vind het erg  belangrijk dat een site goed zichtbaar is op mijn mobiele telefoon, ik kan me er erg aan storen als ik steeds moet in- en uitzoomen om een stuk tekst te kunnen lezen. Laat staan het navigeren door de website op veel te kleine buttons.

Naast het feit dat ik het erg storend vind denk ik ook dat veel bedrijven hier een grote groep potentiële klanten mislopen. Het gebruik van mobielinternet neemt nog steeds toe en daarmee wordt het belang van een gebruiksvriendelijke mobiele website steeds belangrijker.

Toch kom ik regelmatig terecht op een website waarvan ik de kriebels krijg. Ben jij een ondernemer of heb jij een verouderde website, denk er dan eens over na om een nieuwe website te maken. Veel bedrijven zorgen er dan namelijk voor dat uw website meteen goed wordt geoptimaliseerd voor elk apparaat. Dat betekent dat ook tablet gebruikers uw website goed krijgen te zien en kunnen profiteren van alles wat de website te bieden heeft.

Uiteindelijk zult u zien dat een website maken voor u een voordeel heeft. U ziet het aantal mobiele gebruikers stijgen ook stijgt de tijd dat bezoekers op de website blijven. Dat kan er uiteindelijk weer voor zorgen dat mensen echt iets gaan doen of actie ondernemen op je website. En dat is wat je wilt, want in deze concurrerende tijd is het belangrijk klanten te binden en niet om ze snel weer kwijt te raken.Source: Website maken

Mijn tip? Heb je een website die niet goed zichtbaar is op mobiele telefoons of een tablet, laat dan een nieuwe website maken. Hierbij zal het nieuwe design bij veel bedrijven ook geoptimaliseerd worden voor mobiele telefoons en andere apparaten.

maandag 23 september 2013

Tevreden met de klantenservice T-mobile

Mijn telefoonrekening was deze maand weer ontzettend hoog en ik snapte er helemaal niks van. Ik zag de bedragen op mijn online rekening stijgen en begreep er niet veel van. Ik heb tenslotte een onbeperkt internet bundel afgesloten en ook mijn minuten waren nog niet op.

Ik heb daarom besloten om de klantenservice van T-mobile te bellen. Zoals gebruikelijk had ik juist op dit moment geen internet en kon ik het nummer niet opzoeken. In zulke gevallen, dit gebeurt mij namelijk vaker, bel ik met Telinfo. Via dat nummer word je snel en eenvoudig doorverbonden met T-mobile.

Zo gezegd zo gedaan, binnen enkele minuten had ik iemand van de klantenservice van T-mobile aan de telefoon en kon ik mijn ei kwijt. Ik was ontzettend boos en snapte er helemaal niks van. Daar kwam bij dat deze mevrouw mij ook helemasaal niet begreep en daarom werd ik nog wat extra gefrustreerd. Na ongeveer tien minuten begreep zij eindelijk wat er aan de hand was en legde mij uit dat ik geen smsje had gehad terwijl ik over mijn internetbundel heen was.Quasinonchalant bood zij haar excuses aan en zocht ze meteen een oplossing. Al snel kreeg ik te horen dat ik geen extra kosten hoefde te betalen en dat ik een vakantiebundel of extra minuten kon krijgen voor de fout. Ik was hier erg tevreden mee en hing dan ook met een goed gevoel op. 

vrijdag 20 september 2013

Transport topper

Om je spullen te vervoeren heb je een scala aan mogelijkheden tot je beschikking. Vooral bij kleine pakketten kan het allemaal snel en gemakkelijk opgestuurd of gebracht worden naar een verzamelpunt waarvandaan de pakketten worden verstuurd en in sommige gevallen kan het pakket zelfs opgehaald worden vanaf je huis.

Bij een verzending van grote spullen of een groot volume wordt bijna altijd gebruikt gemaakt van pallets. Deze draagplanken vormen al vele jaren de standaard transporteenheid.

Groot gemak
Het gemak van pallets is groot: gemaakt van sterke materialen voor een hoog draagvermogen en gemakkelijk vervangbaar door de grote keuze. Dankzij de standaard regels voor de productie van pallets is de kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast zijn pallets verrassend stug. De recyclebare factor van pallets maakt het ook nog eens populair product.

Verschillende soorten
Pallets hebben een internationale bruikbaarheid en mede daardoor zijn er enkele soorten die veel gebruikt worden. Zo is er door heel Europa één van de meest gebruikte pallet de Europallet. De grootste kenmerken van zulke pallets is het statiegeld dat er in heel het continent op staat. Deze populaire pallets kunnen, indien onbeschadigd, gemakkelijk van eigenaar wisselen.

De keuze in pallet verschilt ook in de opbouw. Zo zijn er pallets die vanaf alle kanten opgetild kunnen worden met een vorkheftruck, of pallets van plastic voor hogere hygiënische kwaliteit. Pallethandel Panhuis heeft al deze soorten op voorraad, en kan naar wens specifieke pallets produceren.
Source: Pallets

donderdag 19 september 2013

Een ongeluk in Amsterdam zit in een klein hoekje

De quote "een ongeluk zit in een klein hoekje" is een veel voorkomende uitspraak in het verkeer. Zelf heb ik dit vorige week ook ondervonden. Ik rijd elke dag mijn rondjes door Amsterdam om op werk te komen en dit is mij de afgelopen jaren goed afgegaan. Maar vandaag ben ik helaas betrokken geraakt bij een ongeluk met een taxi.

Gelukkig was er aan beide kanten geen fysieke schade. De schade betrof alleen een kapotte bumper aan mijn auto. Voorheen ben ik nog nooit betrokken geraakt bij een auto ongeluk en wist daarom niet welke stappen je vervolgens moest zetten. Gelukkig had de taxi chauffeur hier meer ervaring mee. Achteraf moest er nog redelijk wat papierwerk ingevuld worden. Zo heb ik de persoonlijke gegevens moeten noteren van de taxi chauffeur en een tekening moeten maken van het ongeval.
Vervolgens heb ik al het papierwerk gecontroleerd voordat ik mijn handtekening heb gezet.

Omdat ik best gehecht ben aan mijn auto wilde ik de schade zo snel mogelijk herstellen. Ik ben vervolgens op zoek gegaan naar een betrouwbaar schadeherstelbedrijf. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Autoschade Herstel Veba. Ik heb voor dit bedrijf gekozen omdat zij momenteel werken voor alle verzekerings-maatschappijen en werken met ervaren medewerkers. Ook in mijn vriendenkring heb ik al vele positieve reacties gehad op het werk dat Veba aflevert.

Source: Autoschade Amsterdam


Het resultaat

Ik was uiteindelijk zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Er was geen schade meer te zien en de prijs die ik achteraf moest betalen was zeer schappelijk. Ik wil iedereen aanraden om met eventuele autoschade even langs Veba te rijden. Ze nemen de tijd voor om de schade op te nemen en leveren echt vakwerk af.


woensdag 18 september 2013

Indrukwekkende offshore cranes op olieplatformen

Tegenwoordig wordt er continu gezocht naar nieuwe brandstoffen en nieuwe plekken om oude brandstoffen te vinden. Zo zoeken verschillende overheden met man en macht naar nieuwe oliebellen om daar te kunnen boren. Een nieuwe oliebel betekent namelijk heel veel geld voor de overheid en/of de oliemaatschappij.

Zodra er een nieuwe plek wordt gevonden om olie te boren komen de eerste ingenieurs langs om een planning te maken. Hoe diep zit de olie? Kunnen we er goed bij? Wat levert het op? Hoe gaan we er komen? Zodra er een goed beeld is geschept door de technische mensen, wordt er vaak begonnen met het bouwen van een olieplatform.

Deze verschrikkelijke grote projecten staan vaak midden op zee en worden voorzien van de meest uitgebreide boorinstallaties. Daarnaast worden er meestal volop hijskranen op de platformen gebouwd, zo kunnen de meest uiteenlopende werkzaamheden worden uitgevoerd. Deze zogenaamde offshore cranes zijn van onschatbare waarde voor de olieplatformen. Dankzij vernuftige installaties kunnen deze offshore cranes namelijk erg belangrijk werk leveren. Ze kunnen dingen verplaatsen, opbouwen, goederen verticaal verplaatsen en bijdragen aan randwerkzaamheden.


Ik vind deze offshore cranes altijd erg indrukwekkend, ze staan namelijk boven op de immens grote platformen en steken overal bovenuit. Daarnaast heb ik deze kranen ook vaak teruggezien op andere werkzaamheden op zee, denk bijvoorbeeld aan windmolenparken en bouwschepen. Offshore cranes blijken onmisbaar tijdens dit soort projecten.

Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden? Hebben jullie ooit op een platform gestaan en deze kranen van dichtbij meegemaakt?

maandag 16 september 2013

Mijn zoektocht naar de ideale motor

Motorrijden is heel erg gaaf! Ik ben een aantal weken geleden begonnen met motorrijlessen en vind het echt te gek. Zodra ik mijn motorrijbewijs heb zou ik graag een motor willen kopen. Omdat ik niet genoeg geld heb voor een nieuwe motor ben ik op zoek gegaan naar een tweedehands motor. Dit scheelt aanzienlijk veel geld en het is ook niet verkeerd om te beginnen met een tweedehands motor.

Toch is deze zoektocht niet erg makkelijk, via het internet kom je honderden motoren tegen, maar waar moet je nou precies op letten? Tweedehands motoren zijn toch gebruikt en zo is er altijd een risico dat je een kat in de zak koopt. Ik ben mezelf daarom goed in gaan lezen op het internet en heb verschillende motorzaken bezocht die tweedehands motoren verkochten.

Mocht je overwegen om een tweedehands motor te willen kopen dan staan hieronder een aantal punten die van belang zijn om op te letten.
  • Let goed op het profiel van de banden
  • Bekijk de motor grondig op de vorming van roest
  • Kijk naar de kilometerstand van de motor
  • Controleer de remblokjes
  • Let op de uitlijning van de banden
Mocht je zelf niet veel verstand hebben van motoren laat je dan goed inlichten bij een motorzaak. Zij kunnen je een gedegen advies geven over je aankoop en je goed begeleiden bij het aankooptraject. Ik heb helaas nog niet de ideale motor gevonden maar blijf hard zoeken naar mijn ideale motor!                                                     Source: Tweedehands motorenvrijdag 13 september 2013

Het belang van een goede website

Het gebruik van internet is de afgelopen jaren flink gestegen, dankzij de opkomst van steeds meer tablets en mobiele telefoons met internet wordt er nog meer toename verwacht. Met steeds meer internetgebruikers worden ook de websites steeds belangrijker. Mensen kopen steeds veel meer op internet en ook informatie halen zij voornamelijk van het internet af. Wat betekent dat voor jouw site? En wat kan ik er aan doen?

Wat betekent dat voor mijn site?
Als jouw bedrijf een site heeft is het belangrijk dat de site voorzien is van relevante content. Dit betekent dat de inhoud van de website helder is en dat de informatie ook echt betrekking heeft op het bedrijf. Veel mensen onderschatten het zoekverkeer via bijvoorbeeld Google en laten hun website verslonzen. Ze vullen content niet vaak aan en zijn niet vindbaar op het product of dienst waar zij in handelen. Maakt jouw bedrijf bijvoorbeeld dakkapellen dan is het belangrijk dat mensen de website kunnen vinden als ze dakkapellen intypen in een zoekmachine. Zorg er dus voor dat je jouw website voorziet van content dat betrekking heeft op je core business. Daarnaast is het belangrijk dat je bezoekers bindt, zorg ervoor dat ze jouw pagina’s echt interessant vinden en door blijven klikken binnen je website. Daardoor zal je snel beter vindbaar zijn. Mocht je site al flink verouderd zijn dan is het een optie om een nieuwe website te maken, daarover hieronder meer.

                                                  Source: Website maken


Wat kan ik er aan doen?
Dankzij het grote aantal internetters wil je dat jouw site goed gevonden wordt, het is daarom belangrijk dat de website zoekmachinevriendelijk is, dat betekent concreet: je website wordt eerder getoond door de zoekmachines. Zorg er daarnaast voor dat je website goed zichtbaar is voor verschillende devices. Als jouw website goed zichtbaar is op zowel tablets, mobiele telefoons als desktops verhoogd dat het gebruikersgemak van de bezoeker.
Veel oude websites zijn helaas nog niet helemaal gebouwd voor deze eisen, dat kan dus betekenen dat jouw website niet goed vindbaar is. Een optie die dan aan te raden is; laat een nieuwe website maken. Zoek een bedrijf die je website meteen zoekmachine vriendelijk maakt en je website aan laat passen aan verschillende devices. Vrijdagonline is zo’n bedrijf. Bij het maken van een nieuwe website houden zij rekening met o.a. de zoekmachinevriendelijkheid, de huisstijl van je bedrijf en zorgen ze ervoor dat je de website zelf makkelijk kunt beheren. Bekijk het internet eens voor meer informatie en de mogelijkheden.


Tip
Het is een grote investering, maar het is zeker de moeite waard. Laat een website maken en profiteer van hogere ranking bij de Google resultaten. Deze investering kan je snel terugverdienen, meer bezoekers betekent namelijk meer kans op nieuwe klanten en dus meer geld!

donderdag 12 september 2013

Klantenservice als luisterend oor

Iedereen belt ze weleens de klantenservice van één van de bedrijven waar je klant bij bent. Of het nou je lokale energiemaatschappij of je internetaanbieder is, je hebt ze soms wel eens nodig. Ik heb geregeld contact met de klantenservice en ben niet altijd even goed te spreken over de ‘service’. De ene duurt het erg lang voordat je iemand krijgt te spreken, de andere keer heb je vier verschillende medewerkers aan de telefoon en vaak kunnen ze nauwelijks iets met je klacht of probleem.

Toch is een klantenservice een goede uitkomst, ik kan er vaak wel goed mijn beklag kwijt. Ondanks dat er niet zoveel gebeurd ben ik soms al blij dat ik even mijn frustratie heb kunnen uiten. Dan ben ik weer helemaal zen en biedt de klantenservice mij een luisterend oor. Dat is af en toe wel fijn, mijn vrienden hebben er geen trek en ook bij mij familie heeft het geen zin. Even lekker gefrustreerd klagen over je te trage internet en stukken telefoon is dan ideaal.Ja wat dat betreft ben ik blij dat de klantenservice bestaat. Misschien niet als totaaloplossing voor je probleem, maar wel als een luisterend oor voor al je beklag. Ja ik zal de telefoon weer pakken, mijn stroom is weer uitgevallen. Toch maar eens met de lokale energieboer bellen.


woensdag 11 september 2013

Een oude jongensdroom gekocht

Een hefmast draagt de last op de vorken van een heftruck. Er kunnen met een hefmast enorme hoogtes behaald worden zonder gevaar voor stabiliteit. Het is daarnaast wel van belang dat de mast correct gebruikt wordt, ook is het belangrijk dat het hefvermogen niet te hoog is.

Het hefvermogen is afhankelijk van de werkzaamheden die met de heftruck moeten worden verricht. Als het hefvermogen eenmaal is vastgesteld, is het van belang dat deze grens niet overschreden wordt.

De regel is; hoe hoger je heft, hoe minder hefcapaciteit er over blijft.  Er moet een balans gemaakt worden tussen de heftruck en de last. Het balans moet altijd in het voordeel zijn van de heftruck, wanneer dit niet het geval is kiept de heftruck voorover.

Ik heb een hefmast voor mijn tracker aangeschaft  bij Vlaming groep B.V. zij bieden een groot assortiment aan op het gebied van hefmasten.


De hefmasten die zij aanbieden onderscheiden zich door meerdere voordelen: een goede doorkijk vanuit het voertuig waaraan de hefmast is gemonteerd, dubbelwerkende cilinders, verschillende soorten bediening en daarnaast beschikt elk model over neig- en sideshiftcilinders.

Buiten al deze uitstekende specificaties leek het mij vroeger als kleine jongen het rondrijden op een heftruck al helemaal het einde.
Mijn hefmast

dinsdag 10 september 2013

Wat te doen met een verstopte afvoer


Een tijdje terug ben ik verhuisd naar Amsterdam. Jammer genoeg bleek dat het niet zo goed was gesteld met de riolering als ik dacht. Al snel kreeg ik te maken met een verstopte afvoer. Ik heb geprobeerd het zelf te repareren en ik dacht dat het gelukt was. Helaas kwam het probleem een paar dagen later weer terug.

Op internet zocht ik naar een loodgietersbedrijf in Amsterdam dat bij zou kunnen helpen. Ik kwam uit bij Rioolspecialist Amsterdam. Een loodgietersbedrijf met deskundige en ervaren loodgieters. Het beste aan het verhaal: de geweldige service. Dankzij de 24uurs service kan je ze altijd bellen en staan ze al snel voor de deur!

Ik dacht dat ze snel de afvoer gingen ontstoppen, maar ze gingen veel beter te werk dan ik had verwacht. Zo hebben ze bij RSA speciale camera’s. Zo maken ze een speciale camera inspectie waardoor ze snel en eenvoudig het hele rioolsysteem kunnen onderzoeken. Zo wist de loodgieter al snel waar de problemen lagen en kon hij goed en gericht te werk. Al snel had hij het probleem opgelost. En een leuke bijkomstigheid: na afloop krijg je een DVD van de camera inspectie mee. Ik ben erg blij met de goede service van dit loodgietersbedrijf! Een echte aanrader!

donderdag 5 september 2013

Mijn droom: motorrijden

Ik heb al een tijdje een hele grote droom: leren motorrijden. Toen ik achttien werd heb ik mijn autorijbewijs gehaald en nu wil ik graag ook mijn motorrijbewijs halen. Al vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid met motors. Mijn vader en mijn ooms hadden er altijd één en gingen regelmatig toeren op de motor. Nu ik ouder ben lijkt het mij super gaaf om een keer mee te gaan. Ik ben wel al eens mee geweest, maar dan gewoon achterop bij mijn vader.

Ik heb dit serieus overwogen en ga nu motorrijles nemen in Amsterdam. Ik denk namelijk zo: als je ergens goed kan leren rijden, dan is het in Amsterdam. Ik hoop zo snel mogelijk mijn rijbewijs te halen, zodat ik over twee maanden mee kan met mijn vader en oom op toer. Ze gaan dan het hele land door met meer mensen van de familie. Natuurlijk moet ik dan wel een motor hebben dus daar ben ik ondertussen ook naar aan het kijken. Het liefst wil een Harley Davidson.

Vanaf morgen ga ik beginnen met mijn motorrijles bij Rijschool Royalty. Ik heb er onwijs veel zin in en kan niet wachten! Ik heb stiekem wel al een beetje kunnen oefenen op de motor van mijn vader dus ik hoop dat de eerste les van morgen een stuk makkelijker maakt, zodat ik zo snel mogelijk mijn motorrijbewijs kan halen. Ik ben ervan overtuigd dat dat moet lukken!


woensdag 4 september 2013

De NEW Suzuki SX4

Vanaf oktober 2013 staat de NEW Suzuki SX4 in de showroom. Deze nieuwe auto van Suzuki is een stoere gezinsauto waarin, door de grote ruimte, het hele gezin comfortabel zit. Ik heb de auto in het echt gezien en ik moet zeggen, hij ziet er erg strak uit! De uitstraling van deze auto is krachtig en stoer en toch nog erg stijlvol. Volgens verschillende bronnen is er keuze uit tien verschillende kleuren, zodat er bijna voor ieder wat wils tussen zit. Ik heb zelf de zwarte uitvoering gezien en was daar erg onder de indruk van. Helaas heb ik geen testrit of iets dergelijks in de auto kunnen maken, een vriend van mij daarentegen wel.  Hij vond de auto heerlijk op de weg liggen en was gecharmeerd van het geëvolueerde 4WD-systeem.  Daarnaast zit er ook een panorama dak op deze auto waardoor de ruimte nog groter lijkt en er meer licht in de auto komt. Ik persoonlijk vind het dak erg mooi!


Source: Suzuki dealer


 
Verschillende uitrustingen
De NEW Suzuki SX4 komt in tal van uitvoeringen variërend van ongeveer €20.000 tot €31.000. Zo is er onder andere keuze uit een 1.6 benzine Exclusive (met 120 PK), een 1,6 DDiS Diesel High Executive of een 1.6 Benzine Comfort. Daarbij zijn er verschillende uitbreidingsopties mogelijk waardoor de auto bijvoorbeeld Climaat control, Bluetooth en Privacy glas achter krijgt. Naast de bovengenoemde modellen zijn er ook nog een aantal  business modellen voor de zakelijke rijder.
Source: Suzuki dealer

Verwachting
Mijn verwachtingen van de NEW Suzuki SX4 zijn erg groot. Door de ruimte, de stoere uitstraling en de vriendelijke prijs verwacht ik dat deze auto het zeer goed gaat doen in zijn categorie. Over een kleine maand zullen de eerste modellen verkocht worden en is deze stoere auto te zien op de Nederlandse snelweg! 

dinsdag 3 september 2013

De Ford Focus Electric

We moesten er een tijdje op wachten maar medio september is hij dan eindelijk in het land; de nieuwe Ford Focus Electric. De nieuwe Ford is volledig elektrisch aangedreven en beschikt over een vermogen van 107KW/145PK. In Noord-Amerika is het model al ongeveer anderhalf jaar leverbaar.

Vanaf september is het model dus ook leverbaar in Nederland. Wanneer u dit jaar nog besluit om de Ford Focus Electric aan te schaffen bent u verzekerd van 0% bijtelling. Een mooi bijkomend voordeel dus! In vergelijking met zijn concurrenten heeft de Ford een redelijk krachtige motor (145 pk). Met een capaciteit van 23kWh komt u maximaal 162 kilometer ver. Als we kijken naar de topsnelheid dan behaald de auto een topsnelheid van 137 km/h. Via een thuis geïnstalleerd laadstation duurt het ongeveer zeven uur om een lege accu weer op te laden. De Ford Focus Electric is verkrijgbaar vanaf 39.990 euro.

Ford werkt momenteel in samenwerking met de ANWB aan een traject om Nederland te voorzien van meer laadpunten. Hiermee geeft Ford automobilisten de mogelijkheid om onderweg de auto op te laden. De afgelopen jaren hebben wij natuurlijk een sterke opkomst gezien van groene auto's en deze ontwikkeling zal alleen maar bijdragen aan een groeiende stijging van "groene auto's".

logo source: Ford dealer


Merknaam verbeteren met een klein budget? Dat kan!

Het bestickeren van je auto of vrachtwagen is dé manier om je bedrijf of merknaam te verbeteren. Daarnaast bereik je via een logo, slogan of andere bedrijfsgegevens, niet alleen je geselecteerde doelgroep maar ook een potentiële groep.

Door een éénmalige investering ben je verzekerd van jarenlange promotie. De keuze voor het laten bestickeren van uw auto is dan snel gemaakt.

Dit was ook een goede marketingstrategie voor mij als beginnend ondernemer. Doordat ik over weinig budget beschik, is deze marketinguiting ideaal. De kosten zijn laag en het bereik is groot.

Wanneer ik lange stukken rijd, zie ik de dagen daarop de aantal bezoekers op mijn website stijgen.

Ik heb mijn twee bedrijfsauto’s door Abim Reclame laten bestickeren. Abim reclame is sinds 1973 actief in reclame-uitingen. Abim reclame zorgt voor een snelle levering en hanteert goede prijzen. Zij werken met kwalitatief goede producten en benaderen de klant persoonlijk, wat duidt op een prettige samenwerking.

De reclame op mijn auto is zeer netjes afgeleverd en naar mijn wensen vervuld. Ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen!

Auto bestickeren