donderdag 31 oktober 2013

Een sportieve trouwauto huren

Je trouwdag is  de mooiste dag uit je leven, althans voor veel personen. Onlangs had ik een bruiloft van een goede vriend van mij. Hij is net als ik een echte autofreak en we gaan dan ook regelmatig naar diverse formule 1 wedstrijden in Europa. Daarnaast mag ook een jaarlijks bezoek aan de Auto RAI niet ontbreken.

Toen hij vertelde dat hij ging trouwen, ging ons gesprek meteen over de auto. De trouwauto was voor hem hetzelfde als de jurk voor de vrouw. Aangezien hij geen echte sportauto in het bezit heeft opperde ik om een trouwauto te gaan huren. Een trouwauto huren kan tegenwoordig voor een schappelijk tarief en de verscheidenheid is groot.


In de voorbereiding op deze dag hebben we samen het internet afgespeurd naar trouwauto’s. Als liefhebber van Engelse sportauto’s kwamen we al snel bij de Aston Martin DBS uit. Deze ontzettend mooie auto is een parel voor het oog en hij was dan ook meteen verliefd.

We hebben daarna niet meer verder gekeken maar meteen het juiste model gezocht. Al snel vonden we een bedrijf waar wij deze prachtige trouwauto konden huren. Zo gezegd zo gedaan, en afgelopen augustus was het zover. Hij ging trouwen met twee grote liefdes om hem heen. Zijn vrouw zag er prachtig uit, maar ook de Aston Martin straalde. Ik vond het mooi om hem te zien glunderen in deze auto. De dag was uiteindelijk geslaagd en ik heb ook nog even een rondje mogen rijden in deze auto. Helemaal top!

woensdag 30 oktober 2013

Een ideale taxi voor een vriendenweekend in Alkmaar!Een keer in het jaar ga ik met mijn vrienden een weekend weg. Dit keer was dat naar Alkmaar, ook wel de kaasstad van Nederland. Een van mijn vrienden had ergens een appartement gehuurd nabij Alkmaar. Dat betekende dat we voor het weekend een taxi nodig hadden, maar dat zagen we dan wel.

Tijdens ons weekend weg waren we in ons appartement een beetje doorgezakt en wilde we toch wel graag het nachtleven van Alkmaar ontdekken. Alleen hadden we allemaal gedronken, dat betekende dus een taxi. Via internet kwamen we terecht op de site van Taxi Noorderlicht. Een taxibedrijf dat al meer dan 12 jaar bestaat en rondrijdt in Alkmaar.

Om een taxi te bestellen zijn verschillende mogelijkheden. Via internet konden we er een bestellen, maar omdat wij zo snel mogelijk een taxi wilde, hebben we gebeld. Binnen een half uur stond er een taxi voor die ons netjes op de plaats van bestemming bracht.

De chauffeur was zeer netjes en vriendelijk. We hadden ook gelijk een tijd met de chauffeur afgesproken dat hij ons weer kwam ophalen. Dan was dat in ieder geval ook al goed geregeld. Op afgesproken tijd stond onze taxi netjes te wachten en heeft ons weer veilig bij ons appartement afgezet. Beide keren hadden wij ook geen geld op zak, dit was verder geen probleem, want er kon gepind worden in de taxi. Een ideale taxi dus!


Souce:  taxi Alkmaar

donderdag 24 oktober 2013

Breuk of ster? In no time opgelost!In veel gevallen wordt ruitschade gedekt door uw verzekeraar. Maar welke autoverzekering moet ik dan afsluiten? Wanneer je alleen beschikt over WA-dekking verzekering dan is ruitschade niet verzekerd. 

Bij een WA Beperkt – Casco of allrisk verzekering ben je voor ruitschade wel verzekerd. Ook is het goed om te weten dat ruitschade geen enkele invloed op uw no-claimkorting heeft. (De premie stijgt niet).

Ik rijd al geruime tijd met een sterretje in mijn ruit, maar moet deze wel per direct gaan vervangen. Een klein sterretje lijkt niet erg, maar deze kan in no time een barst of scheur veroorzaken. Wanneer dit gebeurd moet het hele autoglas vervangen worden. De kosten kunnen dan oplopen tot € 400,- euro. 


                                     Source: autoglas vervangen


Ook is het van belang om een goed bedrijf te vinden die ervaring heeft in autoglas vervangen. Het vervangen moet gedaan worden door een bekend bedrijf. Dit is van belang, zodat de verzekeraar alles vergoed. Het herstellen van autoglas moet met veel kennis en kwaliteit gedaan worden. Zodat uw autoglas optimaal herstelt en in goede staat blijft. 

Het voordelig repareren van autoglas kan bij Voordelig Autoglas gerealiseerd worden. Een minuscuul sterretje tot een grote barst is zo verwijderd, door het team van Voordelig Autoglas. Voordelig Autoglas is een bedrijf die onder de verzekeringsmaatschappijen bekend is, waardoor alles vergoed wordt, betreft autoglas. 

Ook het sterretje in mijn ruit werd direct gevuld en kon ik weer veilig de weg op. De service is uitstekend. Ik ben super tevreden over Voordelig Autoglas.


Offshore cranes in the Middle-East

Ondanks de economische crisis blijft de groei in het Midden-Oosten alleen nog maar toenemen. Je ziet over bouwvakkers, machines en ingenieurs. De gebouwen schieten als paddenstoelen uit de grond en alles wat tegen de natuur is wordt gedaan. Denk aan het droogleggen van land en het bouwen van kunstmatige eilanden in de vorm van een wereldbol!

Als je in Dubai aankomt lijkt het wel één grote bouwput, langs de kust staan tal van offshore cranes die er voor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Deze offshore cranes zijn de verbinding tussen het materiaal en het plaatsen van materiaal op de zee. Op deze manier kunnen er kunstmatige eilanden tot stand komen en kan er daadwerkelijk iets gebouwd worden op deze eilanden.


Uiteindelijk moeten deze eilanden zorgen voor meer toerisme en meer buitenlandse inwoners. Door het bouwen van zo’n project komt de jetset uit Amerika en Europa vanzelf naar dit gedeelte van de wereld toe. Hierdoor zal de economie van dit land en deze streek een flinke boost krijgen. Daarnaast is het ook een prestige strijd. Dit soort projecten moeten steeds weer overtroffen worden, net zoals de strijd om de hoogste toren van de wereld. Ook daad houden verschillende landen zich mee bezig, iets wat op de lange termijn ook zal zorgen voor meer geld.

Ik vind het fascinerend om dit alles te aanschouwen, de hoeveelheid werknemers, de gigantische offschore cranes en andere machines en natuurlijk de resultaten!  

woensdag 23 oktober 2013

Een taxi stond nog nooit zo snel voor je klaar!Het is altijd een gedoe. Na het uitgaan in Amsterdam een taxi op de betreffende plaats te krijgen. Het vervoersbedrijf Ugo is een nieuwe, technologisch hoog en ambitieus bedrijf op de taximarkt. Zij bieden een taxi zoals die bedoeld is. Een vervoersmiddel waarbij je veilig en comfortabel van plek naar plek wordt gebracht.  

Het is een taxibedrijf die via de snelste en goedkoopste, maar kwalitatief hoge manier te werk wilt gaan. 

Hierboven heb ik specifiek technologisch benadrukt, dit komt voort uit de werking van de diensten van Ugo. Het verkrijgen van een taxi en de betaling wordt allemaal geregeld vanuit één app. Deze app is gelinkt aan uw persoonlijke account. In vijf kleine stappen staat de rit voor uw klaar. 

De app geeft aan wat de verwachte aanrijtijd is en wanneer de taxichauffeur klaar staat. Dit vind ik echt een uitkomst! Het betalen gaat via het geregistreerde betalingsmiddel, die ingevoerd is, in jouw persoonlijke account. Wat betekent: geen zorgen over de betaling!

Ugo is opgericht in 2013 en is gevestigd in Amsterdam. Zij werken in de regio Amsterdam en vervoeren ook naar Schiphol. Op zeer korte termijn zal Ugo zich uitbreiden naar andere steden, om zo het gemak van de klant te optimaliseren. 

Heb jij al een taxirit gemaakt bij Ugo en wat zijn jouw ervaringen met deze taximaatschappij? 

Ik kan niks anders dan vol lof over het bedrijf praten. Echt geweldige service en zeer vriendelijke medewerkers! 

                            Source: Taxi Amsterdam