vrijdag 31 januari 2014

Kies je trouwauto

Je gaat binnenkort trouwen en je wilt dat alles in kan en kruiken is. Van de taart tot de trouwauto en van de kleding tot de uitnodigingen, alles moet tiptop in orde zijn. Voor de meeste mensen is dit een hectische tijd en waar vrouwen zich vooral druk maken om uitnodigingen, het eten en de jurk, heeft de man vaak maar één zorg: de trouwauto. Ik heb voor jullie een aantal trouwauto’s onder elkaar gezet, waar van ik vind dat ze een bepaalde charme hebben en echt iets extra’s zullen bijdragen aan jouw bruiloft.


De Aston Martin Trouwauto

Een Aston Martin rijden is niet voor vele weggelegd, deze Engelse bolide is peperduur en zie je nauwelijks rondrijden in Nederland. Je kan je dus voorstellen wat voor indruk deze auto op de aanwezigen gasten zal maken. Met een ronkende motor kom je aan en iedereen zal verbaasd staan te kijken, wat een auto! De Aston Martin kan je gewoon huren, zo kun je een dag lang het mannetje spelen in één van de mooiste auto’s op aarde. Je toekomstige vrouw (of man) zal er volledig in stralen en jullie zullen samen een rit vergeten om nooit meer te vergeten.


Daimler DS420

Deze oude auto is een pronkstuk voor je bruiloft. Deze auto is gigantisch groot en je hebt dan ook alle ruimte om samen met je bruid te zitten en te genieten. Of je er in past met je jurk hoef je je niet druk te maken, dankzij de grote achterbank heb je alle ruimte. Deze auto is ondertussen al minimaal 22 jaar oud. Sommige modellen zijn nog ouder, je rijd dus in echte oldtimer rond. Bij een groot aantal bedrijven kan je deze auto met chauffeur huren. Zo kan je je makkelijk laten rondrijden en hoef je je zelf niet druk te maken over het vervoer. Achteruitzitten en genieten!


Amerikaanse brute kracht: Ford Mustang

Ben je een echte autofreak en fan van de Amerikaanse paardenkracht? Dan is de Ford-Mustang iets voor jou! Deze auto is een echte aandachtstrekker, met brute kracht verplaats je je naar de trouwlocatie. Bezoekers zullen je van heinden en ver aan horen komen. Je kan natuurlijk kiezen voor een oud model (heeft zo zijn charmes) maar ook de nieuwe Ford Mustang is ook de moeite waard. De Amerikanen hebben niet stilgezeten en hebben de Mustang, in mijn ogen, perfect doorontwikkeld!

Hebben jullie al wel eens een trouwauto gehuurd? En wat is jullie ervaring met deze trouwauto?

donderdag 16 januari 2014

Een website laten maken is een goed idee!

Zoals jullie misschien wel weten ben ik best technisch onderlegd. Ik heb redelijk verstand van computers en kan ook best aardig over weg met websites bouwen. Een website laten maken door mij is teveel gevraagd, maar ik kan zeker een begin maken. In dit blog zou ik graag willen in gaan op het laten maken van een website, wat zo de voordelen zijn en waar je op moet letten.

Waarom zou je een website laten maken?

Een website laten maken kan natuurlijk verschillende doeleinden hebben, zo kan je een website  laten maken voor je persoonlijke hobby, kan je een website gebruiken voor diverse blogposts en kan je natuurlijk een website hebben voor je bedrijf.


Via een website heb je een groot bereik, dit betekent veel bezoeken en promotie tegen relatief lage kosten. Een website bouw je één keer of laat je één keer bouwen. Daarna is de website live en kan je deze zelf eenvoudig promoten door bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Meer bezoeken betekent natuurlijk meer lezers op je website, meer potentiële vaste lezers van je blog of meer klanten en/of omzet.Waar moet je op letten bij een website?

Het ligt natuurlijk aan het doel van je website, gebruik je jouw website voor commerciële doeleinden dan zijn sommige punten belangrijker dan wanneer je jouw website alleen voor eigen gebruik hebt. Voor beide gevallen zijn er zaken om op te letten, let altijd goed op het Content Management Systeem (CMS) dat achter de website hangt. Hoe eenvoudig dit CMS is hoe makkelijker je dingen aan kunt passen en dat scheelt veel tijd. Zo kan je makkelijk je eigen foto’s, artikelen of nieuws plaatsen, zonder dat hier constant een externe partij aan te pas moet komen.

Mocht je jouw website graag voor commerciële doeleinden gaan gebruiken dan is ook de vindbaarheid belangrijk. Een goede vindbaarheid betekent dat je website goed gevonden wordt in diverse zoekmachines. Mensen/klanten zoeken tegenwoordig steeds vaker via zoekmachines als Google en Yahoo. Als je dus bovenin zo’n zoekmachine website naar boven komt, komen er meer mensen op je website en dat kan zorgen voor meer omzet.

Een ander punt is het tonen van de website op diverse apparaten. Sommige websites zien er op een desktop hetzelfde uit als op mobiele telefoon en dat kan storen. Daarom kan je een website laten maken die goed zichtbaar is op zowel laptops, desktops, tablets en mobiele telefoons. Zo ziet iedereen jouw website optimaal!

Mocht je binnenkort een nieuwe website willen, laat je dan goed inlichten door experts. Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden. Let ook op het uiterlijk, probeer een design te kiezen waar je zelf volledig achter staat.

Succes!

woensdag 15 januari 2014

Autoslot openen

Het verliezen van autosleutels lijkt misschien niet vaak te gebeuren, maar het is wel degelijk zo dat iedere dag vele automobilisten met dit vervelende probleem te maken krijgen. De zoektocht die daarop volgt lijkt dan vaak alsof er een film afspeelt: zeer gehaast wordt er op alle plekken gezocht op de gebruikelijk plekken, eventuele kinderen of partner wordt ondervraagd maar deze hebben vaak ook geen idee waar de sleutels zijn. En dan wordt het gehele huis doorzocht: van de keukenla tot de schoenen en in sommige gevallen is zijn de sleutels ook dan nog niet gevonden. Behalve het feit dat je hierdoor te laat komt op de afspraak of op het werk, is er het frustrerende gevoel dat er iets kwijt is. Geen goed begin van de dag maar wel degelijk een hedendaags probleem. En dan hebben we het nog niet eens over de sleutels kwijtraken op een andere plek dan thuis. Dan sta je pas te balen!

Uw autoslot veilig open
Zoals gezegd is het kwijtraken van autosleutels een regelmatige situatie en wij worden daar dan ook vaak voor gebeld. Meestal heeft de eigenaar eerst geprobeerd om de auto eigenhandig open te krijgen, een tijdrovende taak die wel eens succesvol kan worden uitgevoerd, maar wat vaak tot beschadigingen of zelfs verwondingen kan leiden. Enkele tips voor het zelf openen van uw auto.

  • Met een professionele set is het in veel gevallen mogelijk om een autoslot te openen. Een dergelijk set is bij veel hardware winkels te koop. Alhoewel dit zeker de nodige ervaring en kennis vereist, is het wel degelijk een mogelijkheid op hiermee het autoslot te openen.
  • Een andere methode is door gebruik te maken van een zogeheten Slim Jim. Hier is het mogelijk om een autoslot te openen, zonder dat er direct met het slot geknoeid wordt. Het is echter wel belangrijk om voorzichtig aan de slag te gaan met een Slim Jim, omdat zeker met deze methode het gevaar op verwondingen aanwezig is.

Nog beter dan zelf aan de slag te gaan om een autoslot proberen te openen, is om de volgende tips in acht te nemen waardoor de situatie van verloren autosleutels minder vervelend te maken:

  • Zorg dat u altijd een extra autosleutel op een bereikbare plek heeft liggen. In de meeste gevallen vergeten auto eigenaren dat er gewoon een extra exemplaar sleutels ligt in een la of andere handige plek. Dit scheelt in veel gevallen een factuur voor het openen van een autoslot bij een dealer. Sowieso raden wij u aan om dit nooit bij een dealer te laten doen, omdat deze maar wat graag zeer veel geld vragen voor een dergelijke service. Als dé slotenmaker Amsterdam rekenen wij duidelijk prijzen die ook nog eens lager liggen dan de dealer.
  • Kijk alle autodeuren na of deze weg echt dicht zijn. Soms is één van de deuren, bijvoorbeeld de achterklep, nog open waarmee u zeer veel tijd kunt besparen.


Naast deze tips is het altijd raadzaam om in het geval dat u echt geen mogelijkheid ziet, een professionele slotenmaker te bellen. Het is niet gemakkelijk om dit zelf te doen en de kans op beschadigingen en/of verwondingen is aanwezig. Laat de slotenmaker u helpen zodat uw auto schadevrij blijft.