vrijdag 31 januari 2014

Kies je trouwauto

Je gaat binnenkort trouwen en je wilt dat alles in kan en kruiken is. Van de taart tot de trouwauto en van de kleding tot de uitnodigingen, alles moet tiptop in orde zijn. Voor de meeste mensen is dit een hectische tijd en waar vrouwen zich vooral druk maken om uitnodigingen, het eten en de jurk, heeft de man vaak maar één zorg: de trouwauto. Ik heb voor jullie een aantal trouwauto’s onder elkaar gezet, waar van ik vind dat ze een bepaalde charme hebben en echt iets extra’s zullen bijdragen aan jouw bruiloft.


De Aston Martin Trouwauto

Een Aston Martin rijden is niet voor vele weggelegd, deze Engelse bolide is peperduur en zie je nauwelijks rondrijden in Nederland. Je kan je dus voorstellen wat voor indruk deze auto op de aanwezigen gasten zal maken. Met een ronkende motor kom je aan en iedereen zal verbaasd staan te kijken, wat een auto! De Aston Martin kan je gewoon huren, zo kun je een dag lang het mannetje spelen in één van de mooiste auto’s op aarde. Je toekomstige vrouw (of man) zal er volledig in stralen en jullie zullen samen een rit vergeten om nooit meer te vergeten.


Daimler DS420

Deze oude auto is een pronkstuk voor je bruiloft. Deze auto is gigantisch groot en je hebt dan ook alle ruimte om samen met je bruid te zitten en te genieten. Of je er in past met je jurk hoef je je niet druk te maken, dankzij de grote achterbank heb je alle ruimte. Deze auto is ondertussen al minimaal 22 jaar oud. Sommige modellen zijn nog ouder, je rijd dus in echte oldtimer rond. Bij een groot aantal bedrijven kan je deze auto met chauffeur huren. Zo kan je je makkelijk laten rondrijden en hoef je je zelf niet druk te maken over het vervoer. Achteruitzitten en genieten!


Amerikaanse brute kracht: Ford Mustang

Ben je een echte autofreak en fan van de Amerikaanse paardenkracht? Dan is de Ford-Mustang iets voor jou! Deze auto is een echte aandachtstrekker, met brute kracht verplaats je je naar de trouwlocatie. Bezoekers zullen je van heinden en ver aan horen komen. Je kan natuurlijk kiezen voor een oud model (heeft zo zijn charmes) maar ook de nieuwe Ford Mustang is ook de moeite waard. De Amerikanen hebben niet stilgezeten en hebben de Mustang, in mijn ogen, perfect doorontwikkeld!

Hebben jullie al wel eens een trouwauto gehuurd? En wat is jullie ervaring met deze trouwauto?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten