woensdag 13 november 2013

Zonder zorgen op vakantie

Zonder zorgen, niet gestrest en ‘ontspannen’ op vakantie gaan .. dat is hoe ik mijn vakantie wil beginnen. De meeste vakanties beginnen behoorlijk hectisch, en de afgelopen vakantie had ik daar totaal geen zin in.  Ik woon midden in Amsterdam dus elke dag begint met veel drukte om me heen, ik wilde graag een taxi die mij direct naar Schiphol bracht voor een relatief goede prijs.


Source: Taxi Schiphol

De meeste taxibedrijven berekenen vaak onvoorziene kosten door in verband met files of omleidingen. Dit zorgt voor een hoge prijs waar je niet op rekent. Een vriendin wees mij toen op de taxiservice van Mijn-Taxi. Mijn-Taxi is de specialist in taxivervoer. Mijn-taxi opereert in een groot verzorgingsgebied. Mijn-Taxi zorgt ervoor dat  de reiziger zich veilig voelt. De route kan via internet berekend worden, en de prijs wordt weergegeven. Deze kan niet door files of andere omstandigheden gewijzigd worden. Mijn-Taxi is uniek in Nederland. Zij zorgen dat je weet waar je aan toe bent.

Ik heb mijn taxirit in Mijn-Taxi als zeer prettig ervaren, de chauffeur was gastvrij en erg vriendelijk. De comfortabele en schone auto zorgt voor een prettige reis. Ik ging in mijn eentje op vakantie dus mijn koffer paste met gemak in de auto. Mijn-Taxi biedt ook een Mijn-Taxi-busje aan, waarin meerdere personen en koffers vervoert kunnen worden. Het is een dienst waar ik zeker vaker gebruik van ga maken, ik ben zeer tevreden. Bedankt, voor de goede service en het veilig vervoeren naar mijn bestemming!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten