woensdag 30 oktober 2013

Een ideale taxi voor een vriendenweekend in Alkmaar!



Een keer in het jaar ga ik met mijn vrienden een weekend weg. Dit keer was dat naar Alkmaar, ook wel de kaasstad van Nederland. Een van mijn vrienden had ergens een appartement gehuurd nabij Alkmaar. Dat betekende dat we voor het weekend een taxi nodig hadden, maar dat zagen we dan wel.

Tijdens ons weekend weg waren we in ons appartement een beetje doorgezakt en wilde we toch wel graag het nachtleven van Alkmaar ontdekken. Alleen hadden we allemaal gedronken, dat betekende dus een taxi. Via internet kwamen we terecht op de site van Taxi Noorderlicht. Een taxibedrijf dat al meer dan 12 jaar bestaat en rondrijdt in Alkmaar.

Om een taxi te bestellen zijn verschillende mogelijkheden. Via internet konden we er een bestellen, maar omdat wij zo snel mogelijk een taxi wilde, hebben we gebeld. Binnen een half uur stond er een taxi voor die ons netjes op de plaats van bestemming bracht.

De chauffeur was zeer netjes en vriendelijk. We hadden ook gelijk een tijd met de chauffeur afgesproken dat hij ons weer kwam ophalen. Dan was dat in ieder geval ook al goed geregeld. Op afgesproken tijd stond onze taxi netjes te wachten en heeft ons weer veilig bij ons appartement afgezet. Beide keren hadden wij ook geen geld op zak, dit was verder geen probleem, want er kon gepind worden in de taxi. Een ideale taxi dus!










Souce:  taxi Alkmaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten