woensdag 23 oktober 2013

Een taxi stond nog nooit zo snel voor je klaar!



Het is altijd een gedoe. Na het uitgaan in Amsterdam een taxi op de betreffende plaats te krijgen. Het vervoersbedrijf Ugo is een nieuwe, technologisch hoog en ambitieus bedrijf op de taximarkt. Zij bieden een taxi zoals die bedoeld is. Een vervoersmiddel waarbij je veilig en comfortabel van plek naar plek wordt gebracht.  

Het is een taxibedrijf die via de snelste en goedkoopste, maar kwalitatief hoge manier te werk wilt gaan. 

Hierboven heb ik specifiek technologisch benadrukt, dit komt voort uit de werking van de diensten van Ugo. Het verkrijgen van een taxi en de betaling wordt allemaal geregeld vanuit één app. Deze app is gelinkt aan uw persoonlijke account. In vijf kleine stappen staat de rit voor uw klaar. 

De app geeft aan wat de verwachte aanrijtijd is en wanneer de taxichauffeur klaar staat. Dit vind ik echt een uitkomst! Het betalen gaat via het geregistreerde betalingsmiddel, die ingevoerd is, in jouw persoonlijke account. Wat betekent: geen zorgen over de betaling!

Ugo is opgericht in 2013 en is gevestigd in Amsterdam. Zij werken in de regio Amsterdam en vervoeren ook naar Schiphol. Op zeer korte termijn zal Ugo zich uitbreiden naar andere steden, om zo het gemak van de klant te optimaliseren. 

Heb jij al een taxirit gemaakt bij Ugo en wat zijn jouw ervaringen met deze taximaatschappij? 

Ik kan niks anders dan vol lof over het bedrijf praten. Echt geweldige service en zeer vriendelijke medewerkers! 

                            Source: Taxi Amsterdam




Geen opmerkingen:

Een reactie posten