donderdag 5 december 2013

Een trouwauto huren? Let hier op!

Een trouwauto is een belangrijk onderdeel van de trouwerij. Althans, de mannen hechten hier vaak meer waarden aan dan de vrouwen. De mannen denken bij het ‘Ja-woord’ meteen aan een trouwauto huren, terwijl de vrouwen hun bruidsjurk meteen in gedachten hebben. Dit is een wezenlijk verschil, maar desondanks wil ik het in dit blog voornamelijk hebben over de trouwauto en het huren daar van.

Niet iedereen heeft een prachtige sportauto of een schitterende oldtimer, daarom is het voor veel mensen voordeliger om een trouwauto te huren. Er zijn diverse bedrijven waar je een trouwauto kunt huren, een voorbeeld daarvan is PassionWithoutLimits. Zij verhuren diverse sportieve trouwauto’s, daarbij kan je denken aan merken als Aston Martin, Audi en Maserati.





Een trouwauto hoe kies je die?

Oké je bent van plan om te gaan trouwen, je begint een planning te maken. Locatie, gasten, kleding en catering komen voorbij. Op een gegeven moment kom je bij de trouwauto en dan begint het nadenken. Want wat vind jij belangrijk? Een trouwauto is in mijn ogen altijd een eyecatcher. Je komt met de trouwauto op de plaats van bestemming en daar staan alle gasten te wachten. Een auto die goed op valt bij het aanwezige publiek doet het altijd goed.
Daarnaast vind ik dat een sportieve auto het altijd goed doet, als de bruid rijdt staat een toffe sportauto natuurlijk erg stoer. Zo’n auto geeft uitstraling en dat is belangrijk! Dit geeft je als bruid ook een bepaald gevoel waardoor je je nog beter voelt. Probeer daarnaast goed te kijken naar je dromen, heb je altijd al gedroom over een bepaalde auto? Kijk dan of je die trouwauto kunt huren. Niks is mooier dan op je droom dag de auto van je dromen te rijden


Waar let je allemaal op?

Oké je hebt je keuze gemaakt, maar waar let je dan op? Let vooral op de staat van de auto, voldoet deze aan jouw wensen en laat bepaalde beschadigingen goed noteren door de verhuurder. Daarmee kan je financieel gesteggel na de bruiloft voorkomen. Kijk daarnaast goed naar de voorwaarden, wie mag er allemaal in de auto rijden? Hoelang heb je de auto? En waar mag je de auto allemaal parkeren. Met name een trouwauto uit het duurdere segment vraagt vaak bepaalde eisen en voorwaarden.

Ik heb zelf nog nooit een trouwauto gehuurd, maar ik kijk wel uit naar de dag dat het zo ver is! Ik zou zelf graag de Aston Martin DBS huren. Hebben jullie ook een bepaalde voorkeur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten