woensdag 4 december 2013

4 Redenen voor auto bestickeren

Rijden uw werknemers in een auto van de zaak? Of zit u zelf vaak op de weg? Dit zijn enkele voorbeelden waarbij autoreclame en met name het bestickeren van uw auto of wagenpark een geweldige investering is waarbij het rendement al snel wordt behaald. Er zijn vele redenen om te kiezen voor autoreclame, waarvan ik er enkele hieronder benoem.

1.      Het bereik

Ongeacht het aantal kilometers dat u dagelijks rijdt, wordt er in ieder geval gereden van en naar het werk. Tijdens deze ritten straalt de autoreclame: de stickers vallen op en bereiken op een vriendelijke manier uw doelgroep. Hierbij valt vooral het bereik op want iedere dag zullen weer vele tientallen zo niet honderden automobilisten de boodschap of de naam van uw bedrijf zien.

2.      De diversiteit en mogelijkheden zijn eindeloos

Wat betreft de mogelijkheden tot het design is alles mogelijk. U bent vrij om uw eigen ideeën of design op de auto of wagenpark te laten bestickeren, en anders zijn er designers beschikbaar die u kunnen helpen op een doeltreffende manier het publiek te bereiken. Tegenwoordig is echt alles mogelijk: full-color printing, van glans tot mat en van simpele stickers tot een volledig bestickering van de auto. Daarnaast is autoreclame niet gebonden aan het type auto. Van een kleine personenauto tot grote vrachtwagens, maar ook caravans en campers zijn geschikt voor doeltreffende autoreclame.

3.      Het rendement

Als ondernemer is het rendement één van de belangrijkste factoren waarop een keuze wordt gemaakt. In het geval van een auto bestickeren is dit rendement gemakkelijk te behalen. Het gaat immers om een eenmalige investering, die ook nog eens jaren mee zal gaan. Dit maakt autoreclame een geweldige investering voor kleinere ondernemingen met een gelimiteerd budget, en grotere ondernemingen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om de bedrijfsnaam in het zicht te houden.

4.      Optioneel te gebruiken

In vele gevallen is een autoreclame niet per se definitief. Zo zijn er tegenwoordig ook magnetische stickers te koop waarbij u vrij bent in het design, maar welke wel gemakkelijk door uzelf binnen enkele seconden op de auto te plakken, en ook weer er vanaf te halen zijn. Deze optie is zeer aantrekkelijk voor personen die ook privé willen rijden met de auto.


Abim reclame is al vele jaren specialist in autoreclame. Van auto’s bestickeren en belettering, tot andere vormen van reclame uitingen: bij Abim Reclame in Zwanenburg (regio Amsterdam) bent u aan het juiste adres.

Auto bestickeren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten