vrijdag 20 september 2013

Transport topper

Om je spullen te vervoeren heb je een scala aan mogelijkheden tot je beschikking. Vooral bij kleine pakketten kan het allemaal snel en gemakkelijk opgestuurd of gebracht worden naar een verzamelpunt waarvandaan de pakketten worden verstuurd en in sommige gevallen kan het pakket zelfs opgehaald worden vanaf je huis.

Bij een verzending van grote spullen of een groot volume wordt bijna altijd gebruikt gemaakt van pallets. Deze draagplanken vormen al vele jaren de standaard transporteenheid.

Groot gemak
Het gemak van pallets is groot: gemaakt van sterke materialen voor een hoog draagvermogen en gemakkelijk vervangbaar door de grote keuze. Dankzij de standaard regels voor de productie van pallets is de kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast zijn pallets verrassend stug. De recyclebare factor van pallets maakt het ook nog eens populair product.

Verschillende soorten
Pallets hebben een internationale bruikbaarheid en mede daardoor zijn er enkele soorten die veel gebruikt worden. Zo is er door heel Europa één van de meest gebruikte pallet de Europallet. De grootste kenmerken van zulke pallets is het statiegeld dat er in heel het continent op staat. Deze populaire pallets kunnen, indien onbeschadigd, gemakkelijk van eigenaar wisselen.

De keuze in pallet verschilt ook in de opbouw. Zo zijn er pallets die vanaf alle kanten opgetild kunnen worden met een vorkheftruck, of pallets van plastic voor hogere hygiënische kwaliteit. Pallethandel Panhuis heeft al deze soorten op voorraad, en kan naar wens specifieke pallets produceren.
Source: Pallets

Geen opmerkingen:

Een reactie posten