dinsdag 10 september 2013

Wat te doen met een verstopte afvoer


Een tijdje terug ben ik verhuisd naar Amsterdam. Jammer genoeg bleek dat het niet zo goed was gesteld met de riolering als ik dacht. Al snel kreeg ik te maken met een verstopte afvoer. Ik heb geprobeerd het zelf te repareren en ik dacht dat het gelukt was. Helaas kwam het probleem een paar dagen later weer terug.

Op internet zocht ik naar een loodgietersbedrijf in Amsterdam dat bij zou kunnen helpen. Ik kwam uit bij Rioolspecialist Amsterdam. Een loodgietersbedrijf met deskundige en ervaren loodgieters. Het beste aan het verhaal: de geweldige service. Dankzij de 24uurs service kan je ze altijd bellen en staan ze al snel voor de deur!

Ik dacht dat ze snel de afvoer gingen ontstoppen, maar ze gingen veel beter te werk dan ik had verwacht. Zo hebben ze bij RSA speciale camera’s. Zo maken ze een speciale camera inspectie waardoor ze snel en eenvoudig het hele rioolsysteem kunnen onderzoeken. Zo wist de loodgieter al snel waar de problemen lagen en kon hij goed en gericht te werk. Al snel had hij het probleem opgelost. En een leuke bijkomstigheid: na afloop krijg je een DVD van de camera inspectie mee. Ik ben erg blij met de goede service van dit loodgietersbedrijf! Een echte aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten